Gårda Flyttexpress erbjuder följande tjänster:

Du kan välja mellan en helhetslösning eller att vi endast genomför delar av vårt flyttutbud. Vi hjälper dig med det du känner att du behöver hjälp med. Om du väljer att flytta med oss ges du möjligheten att låna flyttkartonger gratis .

I alla tjänster ingår en heltäckande försäkring för ditt lösöre.

Generellt genomförs packning dagen före flytt. Packning kan dock genomföras tidigare efter kunds önskemål. Är flytten mindre omfattande finns möjlighet att packning och flytt genomförs under en och samma dag.

Lokal flytt

Gårda Flyttexpress erbjuder privatpersoner och företag en trygg och effektiv flytt inom Göteborgs närområde.

Nationell flytt

Vi erbjuder dig även möjligheten till flytt utanför Göteborgs närområde. Vi flyttar ditt bohag vart som helst över hela Sverige. Så oavsett vart i landet du vill flytta till/från är du välkommen att vända dig till oss med en förfrågan.

Internationell flytt

Är din flytt av internationell karaktär tar vi oss även an det, oavsett nation. Notera att kraven kan variera mellan olika nationer.

Tungflytt

Tungflytt innebär flytt av detaljer som överstiger en viss tyngd. I ett hem är detta vanligtvis ett piano. Piano kan vara en del i en flytt av ett bohag eller enbart pianot för sig. Vi åtar oss även andra detaljer så som hissmotorer, industrimaskiner m.m.

Vi erbjuder våra kunder magasinering av bohag eller kontorslandskap, stort som smått, på
obestämd tid. 

Flyttstäd går att boka genom Gårda Flyttexpress. Flyttstäd genomförs med fördel tidigast dagen efter genomförd flytt. Städgaranti ingår i priset.